بیا2




   بیا2


   
درباره وبلاگ

نورانی ترین لحظه های زندگی من لحظه هایی است که به تماشای دنیا قناعت می کنم . این لحظه ها از تنهایی و سکوت یاخته شده اند . روی تخت دراز می کشم یا پشت میزم می نشینم یا در خیابان قدم می زنم . دیگر به دیروز فکر نمی کنم "!؟" و فردا وجود ندارد . هیچ کس را نمی شناسم و هیچ کس برایم غریبه نیست . این تجربه تجربه ساده ای است . نباید آن را خواست زمانی که از راه میرسد باید آنرا پذیرا شد ... حتی شاید تنهایی و سکوت هم برای دریافتن این لحظه های خالص مورد نیاز نباشند
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

فیسبوک به سبک ایرانی
مشاوره عشق
☺☺ طنزبلاگ ☻☻
دل شکسته
الكترونيك -برق
مريلا
سوشا نيوز
دنیای فوتبال
سلام چه خبر
دلتنگی هایم برای تو
عشق،عاشقی،داستان،ماورا،شعر
بازار ایرانی
جغرافیای کوچک من
A.G
وبلاگ جامع پرستاری
دختر دبیرستانی
دانلود کلیپهای باله
دل نوشته های دختری تنها و پر از غم
دهکده سرگرمی
پارادیس نسرین
عشق
SBOX
پیام رایانه
وبـ ـبرگر +شــما
به نام آنکه تو را آفريد...
((طنز))
همه چی برای دانلود
همه چی هست
حال خوب من
تماشا خانه
ali14.LXB.ir
Eshgh
بياتو دم در بده
وبلاگ شخصی من
فروشگاه
ساخت زيباترين بنر ها
saye in vacuum2
bia2looloo
عربي آسان
اگه عاشقی
عصر اچ دو
دنیای خنده
جنگ نرم
سامانه ارسال پیامک
ردیاب خودرو

تبادل لینک
سلام دوست عزیز:واسه تبادل لینک  اولش باید منو با عنوان بیا2 و آدرس amollazehi.Loxblog.ir لینک کنی بعدش مشخصات لینکتو این پایین بنویس . اگه لینکم کرده باشی به صورت خودکار در وبلاگم لینک میشی از تبادل لینک و همکاریت ممنونم





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» 8 راه برای تقویت حافظه

  1. مکالمه و حرف زدن

هنگامی که شما با یک نفر مشغول صحبت کردن هستید، احساس رضایت‌مندی می‌کنید. تحقیقاتی در دانشگاه میشیگان راجع به انواع مختلف ارتباطات کلامی و اثر آنها بر روی مغز انجام گرفته است. این تحقیقات نشان داده که صحبت‌های منفی هیچ فایده‌ای ندارند. در حالی که اگر مکالمه‌ای مفید صورت گیرد، افراد مکالمه‌کننده عملکرد اجرایی و ادراکی خوبی را به دست می‌آورند و این عملکردها همان حافظه است.

تحقیقات دیگری بر روی مکالمات سودمند و معنا‌دار انجام شد و محققان به این نتیجه رسیدند که فرد مکالمه‌کننده بیشتر سعی می‌کند که فکر طرف مقابل را بفهمد و حتی صحبت‌های بعدی را حدس بزند که این کار باعث تحریک منطقه‌ای در مغز می‌گردد که وابسته به حافظه است.

2. نداشتن استرس

آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده است که به آشپزخانه بروید و از خودتان بپرسید که چرا من این‌جا هستم و چه کاری می‌خواستم انجام دهم؟ این یکی از مشکلات رایج حافظه است که از استرس نشأت می‌گیرد. هنگامی که شما استرس دارید، هورمون کورتیزول در مغز افزایش می‌یابد و حافظه کوتاه‌مدت را از بین می‌برد.

پس بهتر است به مغزتان آموزش دهید که در صورت مواجهه با استرس و عصبانیت، بهتر عمل کند. به یاد خدا بودن، بر او توكل داشتن و نیز تنفس عمیق، باعث دوری از استرس و آرامش فرد می‌شود.

3. یادگیری یک زبان دیگر

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که یادگیری یک زبان جدید بر روی قدرت حافظه اثر فوق‌العاده زیادی دارد. تحقیقات نشان داه است افرادی که با بیشتر از دو زبان صحبت می‌کنند (مثلا فارسی و ترکی)، کمتر قدرت حافظه خود را در طول زندگی از دست می‌دهند.

در ضمن هر چه‌قدر تعداد زبان‌هایی که فرد می‌تواند با آنها صحبت کند، بیشتر باشد، کاهش حافظه کمتر است؛ برای مثال، فردی که به چهار زبان و بیشتر می‌تواند صحبت کند، نسبت به فردی که به دو زبان صحبت می‌کند، پنج بار کمتر دچار مشکلات حافظه می‌شود. یا فردی که به سه زبان حرف می‌زند، نسبت به فردی که به دو زبان حرف می‌زند، سه بار کمتر دچار مشکلات فهمی می‌گردد. پس از همین امروز تصمیم بگیرید یک زبان دیگر را هم بیاموزید تا حافظه‌تان قوی‌تر شود.

4. نوشیدن آب چغندر

آب چغندر حافظه را تقویت می‌کند. آب چغندر حاوی نیترات است که در بدن تبدیل به نیتریت و باعث تسریع در جریان خون و اکسیژن‌رسانی بیشتر می‌شود.

تحقیقات نشان داده است افرادی که قدرت یادگیری کمتری دارند، فاقد اکسیژن در منطقه خاصی از مغزشان هستند. نیترات می‌داند که کدام قسمت از بدن نیاز به جریان خون بیشتر و اکسیژن بالاتری دارد. پس این نظریه ثابت شده که غذاهای غنی از نیترات مانند: چغندر، کلم، کرفس و اسفناج می‌توانند قدرت فهم را افزایش دهند و باعث تقویت مغز و فکر شوند.

5. رژیم غذایی مدیترانه‌ای

رژیم غذایی مدیترانه‌ای سرعت کاهش فهم و حافظه را در افراد بزرگ‌سال کم می‌کند. به طور کلی، افرادی که بیشتر از سبزی‌جات تازه، حبوبات، روغن زیتون و ماهی استفاده می‌کنند، کمتر دچار کاهش ادراك می‌شوند.

6. وقفه تنفسی در خواب (آپنه خواب)

آپنه خواب باعث بیدار شدن فرد در نصف شب می‌گردد. اگر این مشکل را درمان نکنید، باعث خواب‌آلودگی و فراموشی می‌شوید. افراد مبتلا به آپنه، از اکسیژن کافی محروم هستند که این امر، بر روی قشر خاکستری مغز (بافت عصبی مغز) اثر منفی می‌گذارد. بیشترین اثرات منفی نیز در قسمت حافظه است.

7. بیماری قلبی

اگر شما دارای کلسترول بالا و فشار خون بالا باشید، علاوه بر احتمال بروز بیماری‌های قلبی در شما، مغزتان نیز در معرض خطر قرار دارد. ده تحقیق در انجمن اعصاب‌شناسی در آمریکا انجام شد و نشان داد افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند، دارای نقصان عملکردهای ادراکی هستند و برعکس.

8. ورزش مغز

مغز نیز همانند عضلات، نیاز به ورزش دارد. اگر آرنج دست چپ‌تان به مدت شش ماه بی‌تحرک باشد، برای آن چه کار می‌کنید؟ مغز نیز همانند آن است.

بهترین راه برای تقویت حافظه، استفاده روزانه از آن است؛ برای مثال اگر برای شما حفظ کردن شماره‌های تلفن سخت است، برای حفظ کردن آنها وقت بگذارید. بعد از چند وقت می‌بینید که تمام شماره‌های تلفن را حفظ هستید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نويسنده : ملازهی | تاريخ : شنبه 18 / 11 / 1390برچسب:روش,تقویت حافظه, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» عناوين آخرين مطالب